Bloggande

Vardagen dokumenterad

Vi skriver om allt som sker i vardagen och tar upp frågor som vi hoppas att de flesta kan ta till sig. Bland annat hittar du tips och fakta om shopping, trender och resor. I takt med att allt fler väljer att handla över internet, slår vi även ett slag för den traditionella handel som vi är vana vid sedan vi var små. Här i Stockholm finns ett flertal intressanta shoppingområden och väljer man att åka utanför stan kan man finna riktigt stort utbud.

Det finns många produkter som marknadsförs, köps och säljs nu för tiden och teknik har på sätt och vis kommit att vinna status som nav i en allt större marknad. Internetanvändningen i Sverige är bland de högsta i världen sett till befolkningsantal och så många som 84 procent av befolkningen har vid ett eller annat tillfälle handlat eller sålt någonting över internet.

Varje fest eller bjudning kräver någonting gott att äta! Även om det handlar om en enkel, informell, sammankomst förväntas ofta att det finns någonting i matväg tillgängligt. Likaså dryck som valts ut för att fungera bra tillsammans med mingelmaten. Mingelmat som koncept har blivit allt större och det finns ett rikt utbud att välja bland för de som är intresserade av att bjuda på någonting utöver standardutbudet.