WordPressdesigns – registrera din wordpress sida i webbkatalogen

Den som vill att den egna hemsidan ska synas i fler sammanhang än i sökmotorer bör lära sig lite mer om hur webbkatalogerna fungerar. I en webbkatalog så har man nämligen chansen att presentera sin sajt för verkliga människor samtidigt som sökmotorernas robotar ser ens länk. Det är just denna kombination som gör att en viktig del av arbetet med SEO går ut på att placera ut värdefulla länkar i seriösa webbkataloger som erbjuder kvalitet.

Har du en hemsida så får du inte missa möjligheten att presentera den hos oss. Vi erbjuder den typ av katalog som är känd för att påverka din sida på ett positivt sätt. Detta tack vare att vi fokuserar på kvalitet och relevans hellre än att få in så många hemsidor som bara möjligt.

Med vår katalog så kan du:

  • Nå de som föredrar att söka efter information via kataloger
  • Med ett kort och koncists budskap presentera din sajt
  • Stärka din närvaro online
  • Vinna länkkraft och få bättre sökresultatplacering
  • Se till att din sajt finns där andra nyckelsajter inom samma område finns

Vi gör det enkelt för dig och för den som söker med tydlig layout och en struktur som många gånger är bättre än de resultat som man får med vanliga sökmotorer online.

Så fungerar kataloger online

För att komma med i vårt register så behöver du bara följa de instruktioner och regler som vi anger. Det här är verkligen busenkelt och du ska aldrig behöva betala för att få lägga in din information i en webbkatalog. Du kommer att få ange din sajts namn, beskriva vad den erbjuder samt lägga till en länk. Det här ger de som söker den information som de behöver för att avgöra om din sajt kan tänkas ha det som de är på jakt efter. Tänk på att seriösa kataloger alltid tar lite tid på sig att undersöka de länkar som läggs in. Om du inte ser din information på plats inom ett dygn så beror detta på att verkliga människor först måste kontrollera den. Det här är inget att bli irriterad över, tvärtom! Det är ju på detta sätt som du kan garanteras kvalitet så att din länk och din information får ett verkligt värde och inte läggs till en samling skräplänkar.

Välj rätt webbkatalog

Om man verkligen vill få ut det mesta och det bästa av webbkatalogerna så kan man inte lägga in information i varje katalog som man hittar. Idag är det få experter på webboptimering som menar att varje länk är bra för ens hemsida. Det är istället rekommenderat att man noga studerar den webbkatalog som man fundera på att använda. Ju mer man lär sig om vad som kännetecknar kvalitet, ju snabbare går det att välja rätt kataloger. Det måste vara så att katalogen sållar och väljer ut hemsidor som verkligen är seriösa. Om du finner en massa döda länkar och sajter som står för tveksamma saker så är det inte så klokt att använda sig av webbkatalogen då detta kan skada ryktet hos den egna sajten.

Ofta så kan man få sig en uppfattning om kvalitet på en katalog genom att se närmre på de regler som gäller. Om det är så att det tar lite tid att få sin presentation och länk publicerad för att webbkatalogens ägare först vill undersöka att det handlar om en bra sajt så är detta ett säkert tecken på kvalitet. Snabbt och inga krav är däremot något som man ska akta sig för eftersom nätets alla skojare lockas till den här typen av koncept.

Beskriv din sajt

Du ska också tänka igenom hur du beskriver din sajt. Ta en titt på de andra hemsidorna som redan finns i kategorin och fundera på vad du tycker ser bra ut och vad som inte gör det. Kanske kan du trumfa de allihop med en kortare text som är mycket mer intressant och som står ut för de som kommer och letar efter din typ av hemsida. Lär dig lite mer om hur du kan skapa, eller skaffa, en säljande text som kommer att vara unik och bra både i syftet att få folk att besöka just din sajt och i syftet att få sökmotorer att se din länk som värdefull och seriös.

Var med i många kataloger

Man ska vara med i många kataloger men bara om de erbjuder ett verkligt värde. Slösa inte din tid på otaliga länkar i register som inte är relevanta. Låt det hela ta tid och se till att dina inlägg i olika webbkataloger är unika och inte kopior. I längden så kommer denna strategi att stå dig väl och med tiden så bör du se att detta grundar för mer trafik till din hemsida.